Tailormade VIP Dag met systemische coaching

Je gaat in mijn executive VIP Dag een 1e grote stap stap zetten, en weer aan het roer staan van je leven staan.

Je vraag en je tijd zijn kostbaar en je hebt een professionele of persoonlijke brandende vraag die je al langer bezighoudt of recent is ontstaan

Je wilt daar graag op korte termijn met een ervaren executive systemische coach over in gesprek, zodat je een eerste belangrijke stap kunt zetten.

Want je vraag en je doelstelling en je tijd zijn kostbaar Je wilt na een VIP Dag gegarandeerd naar huis met een heldere 4D-Systeem Analyse® en praktische tools voor het bereiken van je doelen en weten hoe je die direct  kunt toepassen.

En je wilt graag andere dimensies van je persoonlijkheid inzetten, out of the box oplossingen  ervaren en gebruik te maken van de kracht van ratio én verbeelding.

Je hoopt door een intensieve VIP Dag geinspireerd te raken,méér inzicht in jezelf en je (onderbewuste ) interacties met je omgeving, te krijgen dan je voor mogelijk hield.

Zodat je een eerste en zeer belangrijke stap zet die je helpt je unieke blauwdruk te herkennen, zodat je authentieke en juiste besluiten kunt nemen.

.

Een heldere 4D analyse in een VIP dag

Een VIP Dag met 4D-Systemische Executive Coaching®, geeft snel inspiratie, grondig inzicht en tools voor direct resultaat.

Mijn VIP Dag programma

In een  persoonlijke video call worden je persoonlijke of professionele doelen duidelijk in beeld gebracht ter voorbereiding op je VIP-dag

Daarna worden een geschikte datum en locatie voor jouw VIP Dag bepaald. Je kunt terecht op ons sfeervolle centrum, of een locatie bij jou in de buurt.

In de ochtend van de VIP Dag (aanvang 10.00 uur) geeft de 4D-Systeem Analyse ® helder inzicht in je unieke blauwdruk van vooruitgang en stagnatie.

Na een heerlijke lunch leer je andere delen van je persoonlijkheid in te zetten, out of the box oplossingen te ervaren en gebruik te maken van de kracht van ratio én verbeelding.

Aan het eind van de VIP Dag ( 16.00 uur) evalueren we het bereiken van je doelen. En zetten de inzichten en direct toepasbare tools op een rij.

Aansluitend op de VIP Dag plannen we een follow-up sessie ( via beeldbellen) van 60 minuten.

Je gaat een grote stap zetten, weer aan het roer staan van je leven en een blijvende verandering ervaren

Je hebt een brandende vraag. Deze kan je al wat langer bezighouden, of recent zijn ontstaan.

Je wilt daar graag op korte termijn met een ervaren coach over in gesprek, zodat je een eerste belangrijke stap kunt zetten.

Je denkt daarbij op dit moment niet aan intensievere coaching.
Dan is een VIP-dag een goede keuze.

Het is mijn missie om creatieve , betrokken en ondernemende mensen inzicht te geven in hun systemische dimensies die bijdragen aan persoonlijk geluk, succes en zingeving.

In het kort Ewoud Dekker

Ruim 35 jaar geleden studeerde ik cum laude af als klinisch psycholoog, een aantal jaren daarna rondde ik de specialisatie psychotherapie af als systeemtherapeut

Door mijn brede interesse heb ik in alle geledingen van mijn vakgebied gewerkt met de meest uiteenlopende cliënten en vraagstellingen. Als psycholoog, psychotherapeut, executive coach en trainer.

Doordat ik geloof in de uniciteit van ieder mens, lever ik altijd maatwerk, werkend vanuit alle mogelijke theoretische modellen.

In 2006 ontmoette ik mijn vrouw en collega Marian de Neef en vanuit onze gedeelde visie ontwikkelden we  onze eigen unieke werkwijze die we 4D-systeemtherapie® noemen.
We startten in 2008 ons holistisch centrum voor persoonlijke en professionele retreats, training en verdieping Arte dell’ Anima

 

In het kort over Ewoud Dekker

Mijn  VIP Dag is een goede keuze als je op korte termijn diepgaand  inzicht in jezelf en je interacties met je omgeving wilt.

Mijn tailormade VIP Dag geeft diepgaand inzicht en  tools. Met de  follow up ondersteun ik je proces.

  • Wellicht heb je na de VIP Dag behoefte aan een verdieping van de bereikte resultaten. Of  wil je over een langere tijd gecoacht worden, waarbij je vorderingen worden geïntegreerd in je dagelijks leven en werken.

 

  • Dan is een Executive systemisch traject of Retreat wellicht een goede investering.
    Ook dan werk je namelijk één op één samen met Ewoud Dekker. En heb je alle tailormade begeleiding voor je persoonlijke, professionele of systemische vragen en doelen.

VIP Dag
1 op 1

Je wilt op korte termijn diepgaand  inzicht in jezelf en je interacties met je omgeving en na een VIP dag praktische tools die direct van toepassing zijn op je vraag.

Executive Retreat

Deze meerdaagse executive systemische retreat is geschikt als je in zeer korte tijd een transformerende impuls wilt geven aan het ontsluiten van je ware potentieel.

Executive traject

In mijn Executive Systemisch Traject ontvang je in een samen vastgestelde periode tailormade één op één doelgerichte executive coaching.

Interactieve Presentaties

drs. Ewoud Dekker verzorgt inspirerende lezingen en interactieve presentaties voor organisaties, overheid en bedrijfsleven, over de "Blauwdruk van geluk"