lezingen & interactieve presentaties :De psychologische Blauwdruk van Geluk, succes of tegenslag

Verander Dimensies

Het is mijn missie om inzicht te geven in de psychologische dimensies van onze systemische blauwdruk die bijdragen aan geluk, succes of tegenslag

Authentiek, persoonlijk & bevlogen.

drs. Ewoud Dekker verzorgt inspirerende lezingen en interactieve presentaties voor organisaties, overheid  en bedrijfsleven. Hij is met 35 jaar ervaring dé bevlogen spreker binnen het brede gebied van psychologische en systemische veranderprocessen en transities.

Als spreker weet Ewoud Dekker mensen te raken en te inspireren. Hij is in zijn lezingen authentiek, persoonlijk en bevlogen.

Een verhalenverteller pur sang, die weet te verbinden. Hij doet dat integer, serieus, én luchtig, speels en vol humor. Elk onderwerp zal hij inventief vanuit verschillende invalshoeken samen met de aanwezigen onderzoeken.

Zijn systemische, circulaire visie op de mens, het leven, werken en de wereld is daarbij altijd aanwezig.

Elke lezing of presentatie  wordt op maat samengesteld en afgestemd op de vragen die er leven.

 

Medeoprichter van Arte dell’ Anima | Psycholoog | Psychotherapeut (BIG) | 4D-Systeem Coach® | Trainer | Executive coach | Dichter Ewoud Dekker

Medeoprichter van Arte dell’ Anima | Psycholoog | Psychotherapeut (BIG) | 4D-Systeem Coach® | Trainer | Executive coach | Dichter

Nieuwe Tijden vragen om een nieuwe holistische circulaire visie op systemische coaching, die recht doet aan ieders verhaal, in een steeds veranderende wereld

Grensverleggende & verbindende presentaties

Wie niet bang is om verder te kijken dan door een rietje, en een out of the box visie omarmt, zal zich vriendelijk uitgenodigd voelen voorbij bekende grenzen te kijken. En zich te verbinden met nieuwe inzichten.

Met zijn artistieke, taalvaardige en levendige persoonlijkheid staat hij garant voor een bijzondere ervaring die nog lang tot nadenken en navoelen aanzet.

De interactieve presentaties zijn aantrekkelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in een vernieuwende visie op psychologie en psychotherapie, systemisch werken, coaching, circulariteit, en de verbindende kracht van ratio én verbeelding.

Daarbij blijft Ewoud Dekker altijd dicht bij actuele maatschappelijke thema’s die hij weet te verbinden met pakkende voorbeelden en verhalen uit zijn jarenlange praktijkervaring. Soms out of the box, soms ontroerend of meeslepend en altijd boeiend vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid.

Out of the box, grensverleggend & verbindend.e interactieve presentaties

VIP Dag
1 op 1

Je wilt op korte termijn diepgaand  inzicht in jezelf en je interacties met je omgeving en na een VIP dag praktische tools die direct van toepassing zijn op je vraag.

Executive Retreat

Deze meerdaagse executive systemische retreat is geschikt als je in zeer korte tijd een transformerende impuls wilt geven aan het ontsluiten van je ware potentieel.

Executive traject

In mijn Executive Systemisch Traject ontvang je in een samen vastgestelde periode tailormade één op één doelgerichte executive coaching.

Interactieve Presentaties

drs. Ewoud Dekker verzorgt inspirerende lezingen en interactieve presentaties voor organisaties, overheid en bedrijfsleven, over de "Blauwdruk van geluk"