Executive Intensive Systemische retreat

Full focus één op één coachen én geheel verzorgd ontspannen, helpt je een grote stap verder in je persoonlijke en professionele ontwikkeling

Als creatief, betrokken en  ondernemend mens ben je onderdeel van een mooie, maar complexe wereld en weet je dat authentiek leven, besluiten en handelen er toe doet.

Je wilt een tailormade intensive  retreat die  diepgaand inzicht biedt en je ware potentieel ontsluit

Hoe zou dan het zijn om een aantal dagen weg van de drukte van het dagelijks bestaan in mijn executive intensive retreat exclusieve aandacht te krijgen voor de issues die je bezig houden?

Met de één op één tailormade 4D-Systeem coaching®  door een senior expert, gespecialiseerd in het zeer snel opsporen van de diepere oorzaak van complexe problemen en het bieden van de passende oplossing.

Zodat je in korte tijd meer bereikt dan je voor mogelijk houdt, ook wanneer eerdere coaching onvoldoende resultaat bood. Je krijgt een transformerende impuls om je ware potentieel te ontsluiten.

Mijn meerdaagse executive intensive retreat geeft je gegarandeerd diepgaande inzichten en direct toepasbare tools, die je helpen om hinderlijke patronen te doorbreken, zodat je authentiek kunt leven en werken.

Reserveer een gratis informatie gesprek

Voor een persoonlijke call en vragen reserveer ik met plezier een uur. Zo kunnen we kennismaken en bespreken welk op maat gemaakt aanbod het beste past bij jouw doelen.

Door in een executive retreat je systemische blauwdruk van patronen te herkennen en doorbreken ontdek  je nieuwe ruimte in je innerlijke wereld

Rust en Verdieping door een Executive Retreat

Op ons eigen Centrum voor retreats Arte dell’ Anima  combineren we  senior 4D-Systeem coaching met de rust en verdieping van een meerdaagse Executive retreat.

Met de kracht van de 4D-Systemische® methode werken we één op één, met de blauwdruk van je verhalen, overtuigingen, cognities en emoties.
We raken snel de kern van je probleem of doel.

En doorbreken patronen die je hinderen om authentiek te leven en werken. Aansluitend zorgen een aantal videosessies voor verdere integratie van de resultaten.

Aansluitend Video Sessies

Jouw tailormade Executive Retreat krijgt een follow up

Een aantal video calls helpen je verbeteringen stevig te integreren en ondersteunen  je proces.

 

Je herkent misschien de volgende vragen.

Hoe kan ik ruimte creëren om een authentieke leiderschapsstijl te ontwikkelen? En op welke manier kan ik effectieve verbindingen binnen teams bevorderen, geïnspireerd blijven en een gezonde balans tussen werk en privé behouden?

Is er een effectieve methode waarmee ik loskom van belemmerende patronen die mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling in de weg staan?

Of soms loop ik tegen de grenzen van mijn mogelijkheden aan en merk dat ik niet meer vol energie, ontspannen en creatief functioneer. Het is vaak moeilijk te zien wat mijn bijdrage of positie is, waardoor ik minder voldoening, zingeving en plezier ervaar.

En bovenal, hoe kan ik verbonden blijven met een steeds veranderende wereld en hier op een zinvolle manier aan bijdragen?

Een Executive Retreat met Ewoud Dekker verandert je visie op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je leert andere dimensies van je persoonlijkheid inzetten

 

Omdat nieuwe tijden vragen om een nieuwe benadering van coaching en therapie die recht doet aan jouw unieke verhaal en beleving.

En ook inzichten, oplossingen en tools voor persoonlijke issues moeten passen bij het tempo en de kleur van vandaag.

Samen met mijn vrouw en collega ontwikkelde ik een 4D- Systemische®  methode  die werkt met de blauwdruk van je verhalen, overtuigingen, cognities en emoties. En startte in 2008 een centrum voor therapeutische retreats

Hierdoor leer je andere dimensies van je persoonlijkheid in te zetten, out of the box oplossingen te zien en gebruik te maken van de kracht van ratio én verbeelding.

Je leert andere dimensies van je persoonlijkheid inzetten

Het is onze missie om creatieve , betrokken en ondernemende mensen inzicht te geven in hun persoonlijke dimensies die bijdragen aan geluk, succes of tegenslag

In het kort Ewoud Dekker

Ruim 35 jaar geleden studeerde ik cum laude af als klinisch psycholoog, een aantal jaren daarna rondde ik de specialisatie psychotherapie af als systeemtherapeut

Door mijn brede interesse heb ik in alle geledingen van mijn vakgebied gewerkt met de meest uiteenlopende cliënten en vraagstellingen. Als psycholoog, psychotherapeut, executive coach en trainer.

Doordat ik geloof in de uniciteit van ieder mens, lever ik altijd maatwerk, werkend vanuit alle mogelijke theoretische modellen.

Het is mijn missie om creatieve , betrokken en ondernemende mensen inzicht te geven in hun persoonlijke dimensies die bijdragen aan geluk, succes of tegenslag

DE ACCOMMODATIE VAN ARTE DELL’ ANIMA BIEDT RUIMTE VOOR JE PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE ONTWIKKELING

Puurheid, comfort en inspiratie.

Tijdens je Executive Retreat, verblijf je een  aantal dagen in de persoonlijke en warme sfeer van het Gastenverblijf van Arte dell’ Anima.
Dat onderdeel van ons totaalconcept biedt je de ruimte, comfort en privacy om in alle rust aan je doelen te werken.

Ruime kamers met eigen faciliteiten

Zo kun je jouw Next Level ontwikkeling  beleven en integreren in een veilige ontspannen setting.

Onze verblijfskamers zijn bijzonder ruim en comfortabel en voorzien van een eigen badkamer en toilet. Er is Wifi aanwezig.

 

De accommodatie van centrum arte dell'Anima bied comfort, rust en ruimte

Ervaar de warme sfeer van ons gespecialiseerde Centrum voor Retreats met 4D- Systeem Coaching.

VIP Dag
1 op 1

Je wilt op korte termijn diepgaand  inzicht in jezelf en je interacties met je omgeving en na een VIP dag praktische tools die direct van toepassing zijn op je vraag.

Executive Retreat

Deze meerdaagse executive systemische retreat is geschikt als je in zeer korte tijd een transformerende impuls wilt geven aan het ontsluiten van je ware potentieel.

Executive traject

In mijn Executive Systemisch Traject ontvang je in een samen vastgestelde periode tailormade één op één doelgerichte executive coaching.

Interactieve Presentaties

drs. Ewoud Dekker verzorgt inspirerende lezingen en interactieve presentaties voor organisaties, overheid en bedrijfsleven, over de "Blauwdruk van geluk"