Executive systemische Coaching Trajecten

Krijg diepgaand inzicht in jouw systemische blauwdruk en ontsluit je volledige potentieel

Door mijn op maat gemaakte executive coaching traject begeleid ik je bij het verkennen van nieuwe systemische dimensies in jouw denken, emoties, doel en interacties met je omgeving

Misschien herken je de volgende vragen?

Hoe kan ik ruimte creëren om een authentieke leiderschapsstijl te ontwikkelen? En op welke manier kan ik effectieve verbindingen binnen teams bevorderen, geïnspireerd blijven en een gezonde balans tussen werk en privé behouden?

Is er een effectieve methode waarmee ik loskom van belemmerende patronen die mijn persoonlijke en professionele leiderschapkwaliteiten  in de weg staan?

En bovenal, hoe kan ik verbonden blijven met een steeds veranderende wereld en hier op een zinvolle manier aan bijdragen?

Soms loop ik tegen de grenzen van mijn mogelijkheden aan. Of merk dat ik niet meer vol energie, ontspannen en creatief functioneer. Vaak is het moeilijk te zien wat mijn bijdrage of positie is, waardoor ik minder voldoening, zingeving en plezier ervaar.

Reserveer een gratis informatie gesprek

Voor een persoonlijke call reserveer ik graag een uur waarin we kunnen kennismaken en waarin jij exclusieve ruimte hebt om vragen te stellen. Samen bespreken we welk op maat gemaakt aanbod het beste past bij jouw persoonlijke of professionele doel.

Voor een succesvolle  verandering en balans in de verschillende dimensies van leven en werk, is alleen  een andere mindset niet genoeg

Wat je nodig hebt, is dat je gevoel, je omgeving en overtuigingen op gelijk niveau mee veranderen

eHoofd, hart, lichaam, ziel in harmonie en in balans, vormen de basis voor verandering en transformatie.

Ewoud Dekker’s innovatieve 4D-Systeem Coaching® biedt een integrerende werkwijze om de blauwdruk van je verhalen, overtuigingen, cognities en emoties te analyseren. Ontdek hoe je vanuit jouw authentieke zelf de beste balans kunt vinden om flexibel te zijn, en in verbinding te blijven, terwijl de wereld om je heen in hoog tempo evolueert.

Je psychologische en systemische blauwdruk is namelijk net zo uniek als je vingerafdruk. Het is mijn expertise om snel tot de kern te komen, waardoor je jezelf en je interacties beter gaat begrijpen en een authentiek leiderschaps stijl ontwikkelt .

Ik help je om de gewenste en doorslaggevende veranderingen aan te brengen in die unieke blauwdruk. Zo kun je direct aan de slag om je volledige potentieel succesvol in te zetten

Systemische blauwdruk, executive coaching Ewoud Dekker
Het is mijn missie om creatieve, betrokken en ondernemende mensen inzicht te geven in hun systemische dimensies die bijdragen aan persoonlijk geluk, succes en zingeving
Resultaatgericht werken aan persoonlijke en professionele doelen in een tailormade Coaching Traject 

In mijn tailormade Executive Coaching Traject krijg je gegarandeerd een heldere en inzichtelijke 4D-Systeem Analyse® en praktische tools voor het bereiken van je doel. Je kunt hiermee direct aan de slag.

Je leert een geïntegreerde unieke leiderschaps  stijl te ontwikkelen, andere dimensies van je persoonlijkheid in te zetten, en gecombineerd gebruik te maken van de kracht van ratio én verbeelding.

Daardoor krijg je méér en diepgaand inzicht in jezelf en de interacties met je omgeving, dan je voor mogelijk hield.

Ik garandeer first-class resultaat. Snel, effectief, tailormade, exclusief met 1 op 1 coaching, met waarborg van privacy.

.

Zo kun je authentieke en juiste besluiten nemen en jouw unieke plaats innemen, waardoor je vanuit vol potentieel kan leven en werken. Je gaat zowel meer daadkracht, zingeving en plezier ervaren.

.

Een Executive Traject met 4D-Systemische coaching®, geeft inspiratie, grondig inzicht en tools voor direct resultaat.

Mijn programma voor Executive Systemische Coaching biedt een uitgebreide en gestructureerde werkwijze om je in staat te stellen je volledige potentieel aan te spreken.

Het tailor-made coaching-programma wordt  in overleg samengesteld en is flexibel om aan je unieke behoeften en ambities te voldoen. Voordat we beginnen, hebben we een grondig videoconsult om je doelen zo duidelijk mogelijk te definiëren.

Samen bepalen we de ideale locatie, duur en planning voor je gepersonaliseerde executive coaching-programma. Of je kiest voor ons sfeervolle centrum of een gunstige locatie bij je in de buurt, wij werken één-op-één samen.

Met mijn 35 jaar uitgebreide expertise krijg je exclusieve begeleiding die is afgestemd op je persoonlijke, professionele of systemische vragen en doelstellingen.

Mijn programma combineert persoonlijke sessies en impactvolle videogesprekken zodat je persoonlijke en professionele ontwikkeling verder wordt geïntegreerd in het dagelijks leven en werken.

Met mijn expertise en bewezen 4D-systemische methodiek ga je geïntegreerde verandering beleven

Blauwdruk 1 1 1

Liever full focus één op één gecoacht worden  én geheel verzorgd ontspannen in een meerdaagse executive retreat?

Mijn meerdaagse executive intensive retreat is geschikt als je in zeer korte tijd een transformerende impuls wilt geven aan het ontsluiten van je ware potentieel.

VOA logo Dees van OOsterhout adviesgroep WIT

Dees van Oosterhout over Ewoud Dekker

Ewoud Dekker is één van de zeer weinige psychotherapeuten en executive  coaches die ik in organisaties durf te introduceren.

Zijn 4D-Systeem Visie ® op de psychologische aspecten van gedragsverandering, geeft mijn werkwijze in organisaties een belangrijke verdieping.

Ewoud Dekker heeft echtheid als grote waarde. Als mens en als coach/therapeut. Zijn jarenlange ervaring brengt hem dat hij bij elke hulpvraag boven de vraag van een klant staat en op onnavolgbare wijze, met groot inlevingsvermogen, elke keer opnieuw een weg vindt om heel dicht bij de klant, het probleem aan te pakken. Zeer inventief en explorerend vanuit diverse perspectieven en theorieën.

Hij is daarbij zeer integer, maar ook luchtig, vol met humor. Structureel, begrenzend, veilig, evenwichtig maar ook uitnodigend, grensverleggend en inspirerend.

Behalve als trainer beveel ik Ewoud ook van harte aan als executive coach en therapeut. Voor mensen die in hun organisatie in een burn-out zijn geraakt. Of als professional hun zelfvertrouwen willen versterken. Voor leidinggevenden die steeds in een belemmerend patroon vervallen, terwijl ze al vele managementtrainingen hebben gevolgd.

Dees van Oosterhout

Procesregie|Procesbegeleider|Teamontwikkeling|Rolswitcher Dagvoorzitter|Lezingen|Auteur, Van Oosterhout Adviesgroep

VIP Dag
1 op 1

Je wilt op korte termijn diepgaand  inzicht in jezelf en je interacties met je omgeving en na een VIP dag praktische tools die direct van toepassing zijn op je vraag.

Executive Retreat

Deze meerdaagse executive systemische retreat is geschikt als je in zeer korte tijd een transformerende impuls wilt geven aan het ontsluiten van je ware potentieel.

Executive traject

In mijn Executive Systemisch Traject ontvang je in een samen vastgestelde periode tailormade één op één doelgerichte executive coaching.

Interactieve Presentaties

drs. Ewoud Dekker verzorgt inspirerende lezingen en interactieve presentaties voor organisaties, overheid en bedrijfsleven, over de "Blauwdruk van geluk"