ewoud dekker: Een transformerende visie op de blauwdruk van geluk

Het is mijn missie om creatieve , betrokken en ondernemende mensen inzicht te geven in hun systemische dimensies die bijdragen aan persoonlijk geluk, succes en zingeving

We Leven in de Wereld, de wereld leeft in ons. Mijn 4D-Systemische  visie en Google Onderbewust in een notendop

Google Onderbewust

Met ons fysieke lichaam ervaren we de buitenwereld om ons heen. Tegelijkertijd beleven we een parallelle werkelijkheid. Deze is niet waar te nemen met onze lichamelijke zintuigen.

Je kunt het merkwaardig noemen, maar deze werkelijkheid, die in onze innerlijke wereld leeft, heeft veel meer invloed op ons denken, voelen en handelen.

De reden? Vanuit deze innerlijke wereld geven we betekenis aan alles wat we in ons leven meemaken. Als mens hebben we daardoor het vermogen en de noodzaak zin te geven aan ons bestaan.

Mijn 4D-systemische werkwijze richt zich op deze innerlijke wereld, die veelal onderbewust is en een schat aan creativiteit, verbeeldingskracht, oplossend vermogen in zich draagt.

Dat noem ik Google Onderbewust. Wat is gebeurd kunnen we niet veranderen, de betekenis die we er aan geven bepaalt hoe we het beleven, en deze kunnen we wél veranderen. Vandaar dat een verandering van de innerlijke dimensies, onszelf en de parallelle gebeurtenis verandert.

Dat is de reden dat voor mij de onzichtbare werkelijkheid minstens zo belangrijk is als de zichtbare. De verbinding daarmee is voor mij  onmisbaar als coach, psychotherapeut en dichter.

Mijn 4D-systemische werkwijze richt zich op deze innerlijke wereld

Voor het blijvend ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten is alleen een andere mindset niet genoeg.

Wat je nodig hebt is een transformerende visie die inzicht geeft in jouw unieke systemische blauwdruk.

Ik begrijp dat het voor jou als creatieve, toegewijde en ondernemende persoonlijkheid belangrijk is om vanuit oprechte authenticiteit te leven en te werken.

In de huidige steeds veranderende wereld is dat soms lastig.

Zeker als je gelooft dat alles met elkaar in verbinding staat, waardoor het geheel meer is dan de som der delen. Dan is het belangrijk te weten wat jouw kernkwaliteiten zijn. Als mens en als leidinggevende. En hoe die kunnen bijdragen aan je gevoel van geluk en zingeving op alle levensgebieden.

Je hoort immers bij de mensen die ervaren hebben, dat alleen een andere mindset niet genoeg is om de persoonlijke dimensies te beleven die bijdragen aan geluk, succes en zingeving.

Wat je nodig hebt is een transformerende visie die inzicht geeft in jouw unieke systemische blauwdruk.

Je gaat de wereld anders zien en beleven, belemmerende overtuigingen en cognities verliezen hun kracht, wat voor jou van betekenis en van waarde is, wordt je leidraad.

wat voor jou van betekenis en van waarde is, wordt je leidraad.  

Reserveer een gratis informatie gesprek

Voor een persoonlijke call reserveer ik graag een uur waarin we kunnen kennismaken en waarin jij exclusieve ruimte hebt om vragen te stellen. Samen bespreken we welk op maat gemaakt aanbod het beste past bij jouw persoonlijke of professionele doel.

Ben jij klaar om het beste uit jezelf te halen? Neem vandaag nog contact op, ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken.

In het kort Ewoud Dekker

Ik studeerde cum laude af als klinisch psycholoog, daarna rondde ik de specialisatie psychotherapie af als psycho-analytisch therapeut en systeemtherapeut.

Door mijn brede interesse heb ik in alle geledingen van mijn vakgebied gewerkt met de meest uiteenlopende cliënten en vraagstellingen. Als psycholoog, psychotherapeut en executive coach.

Ik geloof in de unieke kwaliteiten van elk individu en bied daarom altijd persoonlijke oplossingen, waarbij ik gebruik maak van een breed scala aan theoretische modellen.

De 4D Systeem Visie die door ons team is ontwikkeld dient als leidraad en biedt een holistische kijk die verwant is aan een helikopter en die alle stukjes met elkaar verbindt.

Kortom, ik blijf gedreven, zeer betrokken en wil samen met jou het maximale bereiken.

Voor minder doe ik het niet. Ook als het zeer complexe probleemstellingen betreft.

 

Medeoprichter van Arte dell’ Anima | Psycholoog | Psychotherapeut (BIG) | 4D-Systeem Coach® | Trainer | Executive coach | Dichter Ewoud Dekker

VIP Dag
1 op 1

Je wilt op korte termijn diepgaand  inzicht in jezelf en je interacties met je omgeving en na een VIP dag praktische tools die direct van toepassing zijn op je vraag.

Executive Retreat

Deze meerdaagse executive systemische retreat is geschikt als je in zeer korte tijd een transformerende impuls wilt geven aan het ontsluiten van je ware potentieel.

Executive traject

In mijn Executive Systemisch Traject ontvang je in een samen vastgestelde periode tailormade één op één doelgerichte executive coaching.

Interactieve Presentaties

drs. Ewoud Dekker verzorgt inspirerende lezingen en interactieve presentaties voor organisaties, overheid en bedrijfsleven, over de "Blauwdruk van geluk"